Ce este videochatul?

Castiga intr-o luna cat altii in 10 luni!

Castiga -ti independenta alaturi de Beauty Chat Studio !

Uita de griji si incepe un nou capitol in viata ta , unde shopping-ul este o placere pentru ca maine facem alti bani !

   Fiecare zi e o noua sansa sa faci mai multi bani !

 Salariul pentru modelele de la studio :

Salariul difera in functie de timpul si experienta modelului.
In prima luna poti castiga intre 500 – 1000 euro lunar la un program de 8 ore pe zi.

Dupa a doua luna poti castiga intre 1000 – 2500 euro lunar.

Salariul creste in functie de tine si de implicarea ta personala, ceea ce inseamna ca ai invatat deja sa vorbesti in limba engleza si ti-ai facut fideli cativa prieteni si potentiali indragostiti care te indragesc si abia asteapta sa te vada online !

Multa bafta noilor modelelor !

Ce este videochatul?

 

videochat pitesti arges

Videochatul reprezinta un job ca oricare altul.

De fapt acesta  este secretul  prin care faci bani din videochat: il tratezi cu aceeasi seriozitate ca pe orice alt job.

Diferenta dintre vidochat si alte job-uri, este ca faci bani distrandu-te.

Videochatul exact cum suna Chat (discutie video) reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video, desigur, printr-o conexiune de tip internet.

Conversatiile tin de fiecare abordant in parte, teme variate de la hobby-uri, calatorii, carti, muzica, dar si teme cu caracter erotic.

Un model de videochat este o persoana de sex feminin care stie sau doreste sa invete sa isi puna in valoare abilitatile de comunicare si flirt cu persoane din diferite colturi ale lumii. Aceste persoane de sex masculin, sunt cunoscute  sub numele de membri. Ei provin in general din USA, Marea Britanie, Canada.

Modelul  joaca rolul de entertainer al camerei sale.  Site-urile cu care lucram, dau posibilitatea modelului de a mentine atmosfera din camera sa in diferite moduri: printr-o conversatie isteata, printr-o atitudine senzuala, printr-un joc in care sa fie integrati cat mai multi membri, etc.

Un avantaj al videochatului este ca modelul poate sa aleaga membrii cu care sa discute, si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

Cu alte cuvinte ceva gen Facebook sau yahoo messanger.Singura diferenta este ca esti platit.

Echipa Beauty Chat Studio va sta la dispozitie cu toate notiunile necesare pentru a putea castiga bani si pentru a atinge un salariu cuprins intre 500 – 4000 de euro lunar.

Modelul are la dispozitie timp si trainer care sa-l indrume pas cu pas spre castiguri cat mai mari!


Timpul isi spune cuvantul atunci cand un model vrea sa se implice si se lasa ajutat de echipa noastra : texte in limba engleza , conversatii, tutoriale si exemple de a invata arta comunicarii si arta de a-si pune in valoare carisma , totul pentru ca tu sa ajungi sa castigi cat  mai multi bani!

Contact Beauty Chat Studio – Pitesti

tel : 0760807373

whatsapp: 0760807373

Ce este videochatul?

Videochat- discutie prin intermediul unui sistem de tip camera video sau webcam si calculator conectat la internet.
Videochatul poate fi de tip adult sau non-adult!

Un avantaj al videochatului este ca modelul poate sa aleaga membrii cu care sa discute, si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.
Cu alte cuvinte ceva gen Facebook sau yahoo messanger.
Singura diferenta este ca esti platit.

Daca esti o tanara ambitioasa si dornica sa invete tainele seductiei, contacteaza-ne si te vom ajuta sa fi model de videochat care straluceste pe covorul rosu de la galele internationale!

​Beauty-Chat-Studio.Biz
0760 807373